Nieuws Limburg Clavis start joint venture in Indonesië

Clavis start joint venture in Indonesië

Clavis start joint venture in Indonesië

Met Clavis Global Indonesia start de Hasseltse kinderboekenuitgeverij Clavis een joint venture voor de lokale markt. Met meer dan 260 miljoen inwoners gelooft de familie Werck in het potentieel van het Aziatische land.

“Indonesië is nog geen rijke markt”, legt uitgever Philippe Werk uit. “Maar er is een groeiende groep van midden- en hogere inkomens, en steeds meer ouders worden zich bewust van het belang van goede kinderboeken. Clavis Global Indonesia wil daarop inspringen.”

Clavis Global Indonesia wil iedere maand ongeveer zes titels uitgeven in het Indonesisch, en diverse Engelstalige Clavis-uitgaven commercialiseren. Het aanbod varieert van kartonboeken voor peuters tot hardbacks voor young adults. Daarvoor wordt geput uit de vele beschikbare titels van de Nederlandse uitgeverij, want deze hebben al bewezen het goed te doen op de internationale markt. Maar daarnaast wordt gezocht naar lokaal talent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.