Nieuws Limburg CLB drukt geruchten de kop in: “Blijven onafhankelijk”

CLB drukt geruchten de kop in: “Blijven onafhankelijk”

CLB drukt geruchten de kop in: “Blijven onafhankelijk”

De Alkense dienstverlener CLB Group is niet van plan om zichzelf uit te huwelijken aan nog veel grotere sectorgenoten. Daarmee reageert het bedrijf op de geruchtenmolen als zou er toenadering worden gezocht tot andere partijen. “We blijven onze eigenheid als zelfstandige, onafhankelijke partner met hoofdzetel in Limburg behouden”, aldus mede-oprichter Eddy Withofs.

CLB werd in 1989 als kantoor voor loonadministratie opgericht door Rohnny Peters en Eddy Withofs. Doorheen de jaren werd de dienstverlening fors uitgebouwd met onder meer externe preventie, ICT & hosting, verzekeringen en medische controle. Vanuit het kantoor in Alken, dat intussen al 3 keer werd uitgebreid, werken er momenteel 170 mensen voor de groep.

Daarmee houdt de ambitie niet op. “Momenteel hebben we nog een aantal openstaande vacatures”, zegt gedelegeerd bestuurder Rohnny Peters. “Bijkomende jobs, want ons personeelsverloop is bijzonder laag. We investeren dan ook fors in onze mensen, allemaal gedreven professionals van hier uit de streek. Dat is belangrijk, want CLB Group is een regionale speler. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in Limburg en dat is waar onze hoofdzetel zal blijven.”

De dienstverlener wil die eigenheid aanhouden. “We zijn en blijven zelfstandig en onafhankelijk, los van iedere zuil”, zegt algemeen directeur Christophe Peters. Wat de buitenwereld ook beweert. “We hebben recent nog 3,1 miljoen euro geïnvesteerd in onze gebouwen, wat onze intenties bevestigt om een sterke lokale partner te blijven voor onze klanten-bedrijven.” Het is binnen die structuur dat CLB Group verder wil groeien. “We zullen dit doen door ons aanbod uit te breiden en te versterken, en uiteraard onze klanten op de best mogelijke manier te blijven bedienen”, besluit commercieel directeur Peter Van Nuffel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.