Nieuws Limburg CLB neemt participatie in Limburgs uitzendkantoor

CLB neemt participatie in Limburgs uitzendkantoor

CLB neemt participatie in Limburgs uitzendkantoor

HR-dienstverlener CLB Group uit Alken komt aan boord bij uitzendkantoor Passion Works Better, met hoofdkantoor in Herk-de-Stad. De twee Limburgse bedrijven gaan hierdoor nauw samenwerken. De participatie houdt meteen een groeiversnelling in voor het jonge uitzendbedrijf, dat in Alken een derde vestiging opent.

CLB Group bestaat inmiddels bijna 30 jaar en is een gevestigde waarde in de HR-dienstverlening. Het bedrijf van Eddy Withofs en Rohnny Peters begon als sociaal secretariaat, maar biedt vandaag een brede waaier van HR-diensten aan. “Gaandeweg hebben we ons aanbod uitgebreid en zijn we blijven kijken naar nieuwe opportuniteiten”, zegt Rohnny Peters. “Zo konden we vaststellen dat de arbeidsmarkt, waar de ‘war for talent’ en de flexibilisering van de arbeidsregimes steeds sterker speelt, nood heeft aan ervaren HR-partners die oplossingen op maat uitwerken. Deze dienstverlening zat nog niet in ons aanbod en daarom hebben we toenadering gezocht tot Passion Works Better.”

Schaalvoordeel
De samenwerking is beklonken met een minderheidsparticipatie die CLB Group neemt in het jonge bedrijf van Sylvia Vogelaar. “Vanuit ons hoofdkantoor in Herk-de-Stad hebben we de afgelopen 3 jaar een eigen visie op uitzendarbeid succesvol toegepast”, vertelt ze. “In tegenstelling tot de grote internationale groepen, hebben wij gekozen voor een sterke lokale aanwezigheid, waarbij rechtstreeks contact met onze klanten centraal staat. We hebben bijvoorbeeld geen openingsuren, en staan 24/7 beschikbaar om de arbeidsnoden van bedrijven in te vullen. Dat werkt heel goed. Toch willen we aan de andere kant mee profiteren van de schaalvoordelen die een grote groep biedt. Vandaar dat de samenwerking met CLB Group heel interessant is. Op vlak van ICT, marketing, juridische ondersteuning, enzovoort is er veel synergie mogelijk.”

Nieuw kantoor

Een eerste uiting van de samenwerking is dat Passion Works Better meteen een nieuw kantoor opent, en wel in het filiaal van CLB Group op De Kolmen in Alken. “Het is na Herk-de-Stad en Diepenbeek onze derde vestiging, telkens in een een gemeente waar nog geen uitzendkantoor actief is”, gaat Sylvia Vogelaar verder. “Het doel is wel degelijk om onder de nieuwe structuur ons netwerk versneld uit te rollen in Limburg.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.