Nieuws Limburg CLB spendeert villa aan softwarepakket

CLB spendeert villa aan softwarepakket

CLB spendeert villa aan softwarepakket

Het hr-dienstenbedrijf CLB Group uit Alken investeert fors in de uitbreiding van hun informaticaplatform. Bij provinciegenoot Cegeka werd een CRM-pakket aangeschaft met een contractwaarde van ruim 350.000 euro. CLB opteert voor SharePoint, een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor de optimalisatie van het centraal beheer en de interne communicatie. Het pakket laat ook direct contact met de loonadministratie van klanten toe. De eerste fase van het project zal operationeel zijn vanaf juli 2015.

clb_groep“Deze investering is een gevolg van de uitbreiding van ons dienstenaanbod,” zeggen Eddy Withofs en Rohnny Peters, medeoprichters en gedelegeerd bestuurders van CLB Group. “Onze verschillende afdelingen werkten elk op hun eiland met elk hun eigen softwaretoepassingen. Met de nieuwe CRM-integratie van Cegeka zullen we een beter overzicht hebben van de diensten die iedere klant afneemt, en zo de sales en marketing beter kunnen laten inspelen op de vragen van de markt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.