Nieuws Limburg Club Refuge omgedoopt tot restaurant Abdis

Club Refuge omgedoopt tot restaurant Abdis

Club Refuge omgedoopt tot restaurant Abdis

De grote signalisatietorens die Kris Van Hoyland van Star Events overal in de provincie heeft staan, liegen er niet om. Zijn nieuwste project in Hasselt zal Abdis heten, een bar en restaurant op de locatie die vroeger als De Refuge gekend was. Vrijdag stelde Van Hoyland samen met medezaakvoerder Dirk Venherle en chef-kok Bart Thoelen het nieuwe concept aan de pers voor.

64315_352439894899125_663236039_nVooreerst is er de naam. Abdis verwijst uiteraard naar de Abdij, aangezien het pand gelegen is in de Herkenrodekazerne, afhangend van de Abdij van Herkenrode. Een geschiedkundige knipoog, dus.

Wat het inhoudelijk wordt? Geen brasserie of Grand Café, zoals dat met de Blue Olive het geval was. Wel een goed restaurant met een Belgisch-Franse keuken. De tafels worden verdeeld over 3 zalen, ook in de gewelfde kelders van het complex.

Waar vroeger het hart van De Refuge was, komt nu een cocktailbar. Er zullen ook bedrijfsfeesten en productpresentaties kunnen plaatsvinden.

Abdis opent de deuren op 13 februari.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.