Nieuws Limburg Coemans verhuist naar nagelnieuw kantoor

Coemans verhuist naar nagelnieuw kantoor

Coemans verhuist naar nagelnieuw kantoor

Het online marketingbureau Coemans.com heeft zopas zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in Lommel. Voorlopig wordt de oppervlakte van bijna 500 m2 bevolkt door 6 medewerkers, maar zaakvoerder Wim Coemans is nog volop op jacht naar bijkomend talent.

Dat Wim Coemans uitgerekend in de coronaperiode een sterke groeispurt wist in te zetten, is uiteraard geen toeval. De vraag naar online handel en marketing, waar Coemans.com in gespecialiseerd is, steeg het afgelopen 1,5 jaar als nooit voorheen. En dus moest het bedrijf uit zijn pijp komen: van 2 medewerkers ging het naar 6. De verdrievoudiging bracht de noodzaak aan nieuwe accommodatie met zich mee. En dus pakte Coemans de biezen in zijn eigen huis om zijn intrek te nemen in een professionele omgeving.

“Onze verhuizing was geen evidente beslissing middenin een lockdown waarin iedereen thuiswerkt”, stelt Coemans. “Het heeft me wel doen inzien dat telewerk ook zijn beperkingen heeft. Iedereen stond te popelen om terug naar kantoor te komen. De dynamiek tussen de collega’s is cruciaal. 1 plus 1 is hier meer dan 3.” En dus investeerde de zaakvoerder in een ruim bemeten werkruimte van 480 m2, onderverdeeld in verschillende kantoren, 2 vergader- en brainstormzalen en eventuele flexwerkplekken. “Uiteraard werd dat allemaal tot in de puntjes verzorgd door ondernemers uit Lommel en omstreken”, aldus Wim Coemans.

Of de extra ruimte in de nieuwbouw snel te klein zal zijn? “De ambitie om verder te groeien is er vast en zeker. En de digitale trein raast intussen in rotvaart verder, ook bij de KMO’s. Na het overleven in de piek van de coronacrisis, zal het internet nu een bondgenoot zijn om hen te helpen groeien. En op die golf surfen we uiteraard graag mee. Daarom mogen nieuwe digitale marketeers zich altijd bij ons melden…”

Reageer op dit bericht

Reacties

Ignace I. 2021-11-25 07:42:33

Proficiat Wim en team met het prachtige kantoor !

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.