Nieuws Limburg Collega's helpen klanten van failliete Smolders

Collega's helpen klanten van failliete Smolders

Collega's helpen klanten van failliete Smolders

CLCecoNa de firma Guilliams in Mielen-Boven-Aalst, hebben zich nu nog een aantal specialisten in de verwarmings- en ventilatiesector gegroepeerd om een oplossing te bieden voor de honderden klanten die getroffen zijn door het faillissement van Smolders in Sint-Truiden. CLC-eco uit Riemst bracht diverse spelers samen, die allemaal een inspanning willen doen.

“Alleen kunnen wij onmogelijk een substantiële geste doen naar de gedupeerde klanten,” zegt Chris Gielen van CLC-eco. “Vandaar dat we een aantal fabrikanten en andere leveranciers rond de tafel hebben gebracht en hun engagement gevraagd hebben om aan erg voordelige tarieven de installaties van deze klanten af te werken.” Onder meer Vasco en Jaga doen mee. “Wie benadeeld is, kan surfen naar een webpagina die we speciaal hiervoor hebben aangemaakt,” zegt Chris Gielen nog. “Op www.wijlatenunietindekoustaan.be staat een invulformulier met enkele gegevens, zodat wij geheel vrijblijvend de dossiers kunnen bestuderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.