Nieuws Limburg CoManage en Youston slaan handen in elkaar

CoManage en Youston slaan handen in elkaar

CoManage en Youston slaan handen in elkaar

CoManage, een softwareprogramma voor facturatie en offertes, integreert de archiveringsdienst van Youston uit Genk in het systeem. Door de samenwerking tussen de Limburgse bedrijven, ontstaat een tool die ondernemers en hun boekhouders ontlast van repetitieve taken. “Een belangrijk deel van de administratie kan nu volledig digitaal en zonder menselijke tussenkomst verlopen”, zegt Thomas Houben van CoManage.

CoManage dient onder meer om facturen te maken, klanten te beheren, offertes op te stellen en een agenda bij te houden. Het programma bestaat al vele jaren en is dus vrij van kinderziektes. “Intussen maken we met nieuwe versies het programma steeds beter”, zegt mede-oprichter Thomas Houben. “Zo zijn we voor de nieuwste update een samenwerking aangegaan met Youston uit Genk, het bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale archivering. De bundeling van krachten houdt in dat facturen en andere documenten niet meer eerst moeten geprint en gescand worden, maar rechtstreeks in de boekhoudsoftware kunnen verwerkt worden. Hiermee maken we in feite de brug tussen de ondernemers die kampen met tijdsgebrek en de boekhouders en accountants die liever adviseren dan documenteren.”

De koppeling tussen beide systemen zorgt volgens Houben ook voor de integratie van andere softwaretoepassingen, zoals de opvolging van betalingen. “Het partnership is een mooie illustratie van hoe onze provincie een vooraanstaande rol blijft spelen in modernisering en digitalisering”, besluit de ondernemer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.