Nieuws Limburg Conard keert terug naar de Limburgse roots

Conard keert terug naar de Limburgse roots

Conard keert terug naar de Limburgse roots

Geert Conard en zijn partner Tineke Vanhove, zaakvoerders van IT Consult Services, Esito en Tineke’s Cuchina, hebben zopas hun intrek genomen in de nieuwe bedrijfsgebouwen in Beringen. “We waren al lang op zoek naar een betere uitvalsbasis voor ons zakenkantoor, bij voorkeur binnen de Limburgse provinciegrenzen,” vertelt Conard, die daarvoor in Diest actief was. “Enkele maanden geleden hebben we dan een voormalige dokterspraktijk aangekocht in het centrum van Beverlo. Na wat aanpassings- en opknapwerken worden dit de nieuwe kantoren voor onze activiteiten, ondergebracht in drie kleine KMO’s: IT Consult Services, Esito (advies qua management en communicatie) en Tineke’s Cucina (advies- en studiebureau voor suikervrije voeding).”

conardDe verbondenheid met Limburg gaf de doorslag in de locatiekeuze: “De Limburgse gastvrijheid, het unieke samenhorigheidsgevoel, maar ook de oprechte trots wanneer een Limburgse ondernemer iets heeft bereikt, zijn prachtige voorbeelden,” zegt Geert Conard nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.