Nieuws Limburg Concentra doet Semindex van de hand

Concentra doet Semindex van de hand

Concentra doet Semindex van de hand

Semindex, de gids die erg veel wordt gebruikt om een vergadering, seminarie, congres of zakelijk evenement te plannen, krijgt een nieuwe eigenaar. Concentra Media (Hasselt) verkoopt het bedrijf aan Eventonline, een online evenementengids die geldt als concurrent van Semindex.

Semindex werd al in 1978 opgericht en gold decennialang als de belangrijkste referentie voor de planning van events. Sinds 2005 kreeg de digitale versie ervan een concurrent erbij met de start van Eventonline. Dat laatste is nu de marktleider in de MICE-industrie (events) en verstevigt met de overname van Semindex zijn positie.

semindex“Semindex is een belangrijke aanwinst voor ons,” aldus Erik Wood van Eventonline. “Onze doelgroepen zijn dezelfde: managementassistenten, bedrijfsleiders, professionals in de evenementen- en seminariebranche, marketing- en communicatieverantwoordelijken en eventplanners.” Voorlopig blijft Semindex nog online, maar het portaal zal in de loop van 2015 wel verdwijnen.

“Voor Concentra past het product Semindex niet meer in de strategische herschikking van de kernportfolio,” aldus CEO Marc Vangeel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.