Nieuws Limburg Concentra neemt belang in CoolCoups

Concentra neemt belang in CoolCoups

Concentra neemt belang in CoolCoups

Concentra Media Groep, bekend als uitgever van onder meer Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en deze website Made in Limburg, heeft een participatie van 33,33 procent genomen in het kapitaal van CoolCoups.

CoolCoups is actief in de sector van ‘social buying’, zoals bijvoorbeeld ook Groupon dat doet, en is gespeciliaseerd in het aanbieden van reclamediensten op basis van het principe ‘no cure, no pay’ aan ondernemingen die actief zijn in de vrijetijdssector.

Voor Concentra Media Group past de participatie in de strategie op te investeren in nieuwe digitale media en zakenmodellen. CoolCoups werd opgericht door de broers Patrick en Stefan Tournoy. De dagelijkse leiding is in handen van Patrick Tournoy. CoolCoups onderscheid zich van andere ondernemingen in deze markt door zich meer te richten op het hogere marktsegment en door de dienstverlening.

GC

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.