Nieuws Limburg Concept jonge ondernemer: gerechten zoeken

Concept jonge ondernemer: gerechten zoeken

Concept jonge ondernemer: gerechten zoeken

Hij startte zijn carrière als automechanicus, werd daarna bus- en vrachtwagenchauffeur en runt vandaag als internetondernemer een eigen zaak. Hasselaar Tim Prys heeft als eerste concept van zijn bedrijfje een website opgezet die toelaat om restaurants te zoeken op basis van de gerechten die ze aanbieden. “Het gebeurde wel vaker dat ik zin had in een bepaald gerecht, bijvoorbeeld garnaalkroketten, en dan alle websites van de restaurants moest afdweilen om te weten of ze het serveren,” legt hij uit. “Vandaar het idee om de menukaarten te centraliseren per stad en een zoekfunctie per gerecht te installeren. Zo is Suggesto ontstaan. Je kan rechtstreeks op de website zoeken, maar bv. ook in Google “Garnaalkroketten Hasselt” intikken, en dan kom je ook bij ons uit.”

Jobkrant: Tim Prys“Voorlopig hebben we een aantal mooie klanten in Hasselt, die met veel plezier hun gerechten op de website plaatsen,” alus Tim Prys. “Ze geloven heel sterk in het concept. Het is dan ook de bedoeling om later uit te breiden naar andere steden, en zo ook mijn bedrijfje te laten groeien.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.