Nieuws Limburg Concrete interesse voor overname Sentower Park

Concrete interesse voor overname Sentower Park

Concrete interesse voor overname Sentower Park

Nadat Eric Schildermans een bordje met ‘Te Koop’ heeft opgehangen in zijn hippisch centrum Sentower Park, hebben zich al enkele kandidaat-overnemers gemeld, zo weten Het Belang van Limburg en TV Limburg. Een vijftal kandidaten komen uit de paardensport zelf, en hebben de intentie om het domein te vrijwaren als hippisch centrum. Met één van deze kandidaten zouden de overnamegesprekken zelfs al in een eindfase zitten, zo weten ingewijden. Schildermans zou erop staan dat het park beschikbaar blijft voor topsportevenementen.

sentower Even was er sprake dat ook Studio 100 zijn oog had laten vallen op Sentower Park. Het gerucht dat Gert Verhulst en Hans Bourlon de intentie zouden hebben om het centrum uit te bouwen tot een eventlocatie voor kinderen (met het paard Amika uit de gelijknamige tv-serie in de hoofdrol), wordt door Studio 100 ontkend.

Het state-of-the-art paardencomplex in Opglabbeek is een jaar geopend. Er werd meer dan 15 miljoen euro geïnvesteerd. Eigenaar Erik Schildermans zoekt naar eigen zeggen een overnemer om zich volledig te kunnen toeleggen op zijn bedrijf ES Tooling in Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.