Nieuws Limburg Concurrentie in zoektocht investeerders autofabriek

Concurrentie in zoektocht investeerders autofabriek

Concurrentie in zoektocht investeerders autofabriek

Niet alleen in Genk wordt druk gezocht naar investeerders voor de herbestemming van de autofabrieken. In Antwerpen is 4 jaar na de sluiting van Opel de zoektocht van start gegaan naar geldschieters die het terrein van 95 hectare willen gebruiken om één grote industriële activiteit op te starten. Het Antwerps Havenbedrijf heeft na lange onderhandelingen met Opel (General Motors) de site gekocht (voor 41 miljoen euro) en nu de procedure opgestart om hier iets nieuws uit de grond te stampen.

site opel antwerpenDe havenjongens mikken op een investeerder uit de metaal- of chemische industrie die meteen de hele zone wil gebruiken. Lukt dat niet, zullen er meerdere kavels van gemaakt worden. Tegen 15 januari moet de zoektocht afgerond zijn. Misschien wil Wijnegem Shoppingcenter wel een advertentie sponsoren in een Chinese krant?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.