Nieuws Limburg Contigo deelt gratis water uit op rockfestival

Contigo deelt gratis water uit op rockfestival

Contigo deelt gratis water uit op rockfestival

Contigo, het merk van herbruikbare drinkbekers dat verdeeld wordt door het Limburgse Kambukka, gaat een heuse stunt uithalen op het muziekfestival Rock Herk (12 en 13 juli). Bezoekers kunnen gaan tooghangen aan de waterbar, waar ze het hele festival lang, hun Contigo-fles gratis kunnen vullen met fris kraantjeswater. Ook de Limburgse watermaatschappijen doen mee om op die manier het drinken van kraantjeswater te promoten.

Water op Rock HerkNaast de commerciële meerwaarde, neemt Contigo dit initiatief omdat festivals bekend staan om de overvloed aan plastic wegwerpbekers die er rondslingeren. “Door onze bekers te gebruiken wordt dus ook het milieu gespaard,” aldus Stijn Lowette van Contigo. Hij hoopt dat dit project navolging zal vinden op andere muziekfestivals.

Rock Herk is erg vertrouwd met het water, aangezien het er al enkele keren serieus in gevallen is.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.