Nieuws Limburg Contract in Duitsland kan Cegeka 28 miljoen opleveren

Contract in Duitsland kan Cegeka 28 miljoen opleveren

Contract in Duitsland kan Cegeka 28 miljoen opleveren

Het consortium e-Kare, een samenwerking tussen het Hasseltse IT-bedrijf Cegeka en Serco, heeft een raamovereenkomst toegewezen gekregen van het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA). Het houdt in dat de IT-diensten aan Cegeka (en partner) worden uitbesteed, goed voor een maximaal bedrag van 28,1 miljoen euro, verspreid over 4 jaar.

EASA, met hoofdzetel in het Duitse Keulen, speelt de hoofdrol in de strategie van de Europese Unie voor een veilige luchtvaart. Het spreekt dan ook voor zich dat zij op vlak van IT de hoogste normen hanteren. De toewijzing van het megacontract kwam er dus na een pittige Europese aanbesteding.

“Het contract houdt in dat wij ondersteuning van de bestaande IT-infrastructuur zullen bieden, in combinatie met de ontwikkeling én de uitrol van nieuwe IT-diensten”, zegt CEO STijn Bijnens. “Met onze kennis en ervaring binnen de Europese instellingen en de luchtvaartsector hebben wij er alle vertrouwen in dat wij EASA kunnen versterken. Voor Cegeka is het binnenhalen van dit contract een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van onze Europese voetafdruk.”

Cegeka heeft al heel wat ervaring in de ondersteuning van Europese instanties. “Het is daarom dat we 2 kantoren in Brussel hebben geopend”, besluit Stijn Bijnens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer