Contract voor bedrijfsrestaurant JBC toegewezen

Vanaf eind oktober gaat Coo-kings uit Mol het bedrijfsrestaurant uitbaten in het hoofdkantoor van kledingketen JBC in Houthalen-Helchteren. Het gaat om een potentieel van 300 maaltijden per dag, wat een mooi order is voor het Kempense bedrijf. Voor Cookings is het de eerste uitbating van een bedrijfsrestaurant. “Het ligt in de lijn van wat we doen, met name maaltijden in onze keuken voorbereiden en die dan op locatie afwerken," zeggen zaakvoerders Steven Van Ham, Peter Claessen en Heidi Van Sant.

cookings jbcWe leerden JBC kennen bij de festiviteiten rond de opening van de nieuwe hoofdzetel twee jaar geleden, waar wij de volledige catering verzorgden in opdracht van het evenementenbureau To The Point Events (Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs). Nadien zijn we blijven leveren bij JBC, onder meer voor diverse events, maandelijkse middaglunches, broodjes voor vergaderingen, enzovoort.”

Het order houdt in dat er elke dag zo'n 3 medewerkers van Cookings in Houthalen zullen zijn om het personeel van JBC te bedienen. In samenwerking met Kookwijzer uit Dessel wordt aan de medewerkers van JBC trouwens ook zelfkookpakketten met recepten aangeboden, waarmee ze thuis voor drie of vier dagen kunnen koken.