Nieuws Limburg Contract voor nieuwe tv-decoders van Zappware

Contract voor nieuwe tv-decoders van Zappware

Contract voor nieuwe tv-decoders van Zappware

Koen_Swings_255825_JEH004.jpgZappware, ontwikkelaar van decoders en andere oplossingen voor digitale televisie, heeft een belangrijk contract afgesloten met de kabeloperator Numericable. Na de verovering van de Franse markt, gestart zowat een jaar geleden, zal hiermee nu ook een gooi worden gedaan naar klanten in België en Luxemburg. De toepassing van Zappware bevindt zich in het geheel dat door Numericable “La Box” wordt genoemd.

“De impact voor Zappware is substantieel, want Numericable is in Frankrijk de nummer 1 op de kabel,” zegt CTO Koen Swings van Zappware (foto). “De successen die we met hen boeken stralen dan ook af naar andere potentiële klanten. Daarbij helpt het ook dat onze oplossing door een toonaangevend vakblad als beste werd verkozen.”

Nog maar 1,5 maand geleden maakte Zappware bekend dat in Kenia en Argentinië nog grote contracten waren binnengehaald.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.