Nieuws Limburg Corda past op uw kids tijdens heropstart bedrijven

Corda past op uw kids tijdens heropstart bedrijven

Corda past op uw kids tijdens heropstart bedrijven

Deze zomer strijkt een nieuw initiatief neer op Corda Campus: Corda Land. “Het is een unieke, alternatieve opvangformule op weekbasis, volledig in Corda-stijl en uiteraard professioneel omkaderd”, zegt Raf Degens, directeur van Corda Campus. “We willen na de thuiswerkperiode de mogelijkheid bieden aan de ouders om de draad terug op te pakken en hun kids op Corda Campus een leuke tijd te bezorgen.”

In juli en augustus zal Corda Campus zijn deuren openen voor kids van 6 tot 12 jaar. “Corda Land wordt een toffe opvangformule met een mix van diverse activiteiten, zoals een initiatie in drones & e-mobility, fitness & yoga, crea-challenges, muziek & dans en nog vele andere verrassingen en belevingen, zowel indoor als outdoor”, zegt Bart Koninckx van To The Point Events, het eventbureau dat samen met Woodkid, de praktische organisatie van Corda Land op zich neemt. “Dit is een unieke mogelijkheid om ons als eventbureau te positioneren”, aldus nog Koninckx. “Corda Land is na Safetypoint en InspireYourTribe een nieuw initiatief waarbij we onze expertise gebruiken om met ons hele team al werkend uit deze crisis te geraken.”

Corda Land zal iedere dag tot 100 kids kunnen ontvangen. Ze worden opgedeeld in max. twee bubbels afhankelijk van de leeftijden en het aantal inschrijvingen. “Uiteraard volledig corona-proof dus en conform alle voorzorgsmaatregelen”, besluiten de initiatiefnemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.