Nieuws Limburg Cordeel koopt helft van NL-Limburgs bouwbedrijf

Cordeel koopt helft van NL-Limburgs bouwbedrijf

Cordeel koopt helft van NL-Limburgs bouwbedrijf

Bouwonderneming Cordeel (Hoeselt) heeft net over de grens in Roermond een participatie van 50 procent genomen in de firma Geelen Vastgoed & Bouw. Dit traditierijke bouwbedrijf bestaat 120 jaar en stelde tot voor kort nog 75 mensen tewerk. Zowel naar omzet, winst als aantal personeelsleden moest het Nederlandse bedrijf echter recent terrein prijsgeven, waardoor de samenwerking met een partner zich opdrong.

Voor Cordeel betekent de aankoop een verdere versterking van de positie op de Nederlandse markt. De bouwgroep uit Temse en Hoeselt zal nu gewapend zijn om in heel Nederland projecten aan te nemen. Logischerwijze zal de nieuwe aanwinst nauw samenwerken met de vestiging in Hoeselt. De directie van Cordeel Nederland zal samen met de huidige zaakvoerder John Geelen het fusiebedrijf aansturen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.