Nieuws Limburg Cornet Seating Renovation verhuist door groei

Cornet Seating Renovation verhuist door groei

Cornet Seating Renovation verhuist door groei

Het renovatiebedrijf voor zitmeubilair Cornet Seating Renovation in Meeuwen-Gruitrode barst uit zijn voegen. Het orderboekje telde dit jaar al 8.000 gerenoveerde stoelen, banken, zetels en tribuneplaatsen. “Vooral in de woonzorgcentra en ziekenhuizen hebben we heel wat zitmeubilair een tweede leven gegeven,” zegt zaakvoerder Tom Cornet, die in Opglabbeek onder de naam Cornet Seating Systems ook een nieuwbouwbedrijf van tribunes runt.

cornet seating renovation“Het renovatiebedrijf was dringend aan uitbreiding toe. Per toeval hebben we hier in Opglabbeek, op 100 meter van het andere bedrijf, een industrieel gebouw kunnen kopen. Vandaar dat na Nieuwjaar het renovatiebedrijf ook naar Opglabbeek verhuist en daar de activiteiten zal ontplooien.” Stap voor stap ontdekt Cornet Seating Renovation ook de exportmarkt. “We hebben de eerste projecten in Nederland achter de rug. Ook daar is veel vraag naar de herbekleding van stoffen en kunstlederen zitmeubels. We zitten dus op het goede spoor…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.