Nieuws Limburg Corona stuwt ondernemend koppel naar succes

Corona stuwt ondernemend koppel naar succes

Corona stuwt ondernemend koppel naar succes

In maart 2020 (U weet wel: die van de eerste lockdown) maakten Jolien Bruyninckx en haar vriend Wesley Polling allebei ingrijpende keuzes. Zij richtte een online platform op voor Pilates en yoga-lessen, hij ging een eigen zaak in airco en verwarming op snelheid brengen. Nog geen jaar later telt het lesplatform 200 gebruikers en heeft Wesley 30 mensen aan de slag voor een omzet van 1,4 miljoen euro. Straf.

“In maart hebben mijn vriend Wesley Polling (32) en ikzelf (29) beiden beslist een versnelling hoger te schakelen in onze bedrijven”, vertelt Jolien Bruyninckx. “Ik werkte als gediplomeerd Pilates Instructor met 10 jaar ervaring een volledig online video-lessentraject uit met ondertussen al meer dan 200 tevreden gebruikers op het online lesplatform. Ik leg de focus op Pilates, meditatie, yoga en plantaardige voeding en vertel het hele welzijnsverhaal ook op mijn Instagram voor meer dan 23.000 volgers.”

Wesley daarentegen gebruikte zijn laatste 200 euro om een aantal airco-leads aan te kopen. “Hij ging van aan onze tuintafel en garage in Alken ongelofelijk efficiĆ«nt te werk en sloot december 2020 af met 1,4 miljoen euro omzet, 30 medewerkers en filialen in Alken en Kontich”, vertelt Jolien. “Intussen breidt hij verder uit. De focus ligt nog steeds op airco en verwarming, en nu komt er ook UV-C luchtdesinfectie bij.”

Van een succesverhaal gesproken… Wat gaat dat geven als het koppel in ‘normale’ omstandigheden op volle kracht aan slag kan? The future will tell…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hechtel-Eksel
Hechtel-Eksel

Dalemans knipt: tot op de Comma!

Met een precies coronaknipje heeft burgemeester Jan Dalemans vrijdag het nieuwe kantorencomplex Comma in Hechtel-Eksel geopend. Daarmee nemen bedrijven als… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.