Nieuws Limburg Coureurs zetten Limburgse fles aan de lippen

Coureurs zetten Limburgse fles aan de lippen

Coureurs zetten Limburgse fles aan de lippen

Contigo, het merk van de nieuwe generatie drinkbekers dat wordt ingevoerd door Stijn Lowette en Tom Hoogmartens (via hun firma Kambukka), heeft een contract getekend met het wielerteam Lotto-Belisol. Heel concreet zullen renners als André Greipel, Jurgen Van den Broeck en Jelle Vanendert nu tijdens de koers hun dorst lessen met drinkbussen van Contigo. Wat nu al vaststaat, is dat deze flessen niet zomaar achteloos langs de weg zullen weggeslingerd worden…

Contigo_Lotto Belisol 1“Onze fles is erg duurzaam, en heeft een patenteerde technologie om makkelijk met één hand op de fiets te kunnen drinken,” zegt Stijn Lowette. “De renners zijn zo zeker van een lek- en morsvrije drinkbus, die heel eenvoudig te bedienen is. De fles is bovendien erg hygiënisch, aangezien er geen vuil of modder in kan sijpelen. Vandaar dat de Contigo-flessen niet zo snel te grabbel zullen gegooid worden,” aldus Lowette.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.