Nieuws Limburg C&P gaat fusie aan met Nederlandse sectorgenoot

C&P gaat fusie aan met Nederlandse sectorgenoot

C&P gaat fusie aan met Nederlandse sectorgenoot

C&P Furniture, specialist in professionele interieur-inrichting uit Zutendaal, fuseert met de Nederlandse sectorgenoot Dols. De twee bedrijven bundelen de krachten onder de naam Dols C&P. “Voor onze klanten verandert er niets, al kunnen we hen nu nog veel meer expertise en een ruimer productaanbod bieden”, zegt Peter Jans van C&P Furniture.

C&P Furniture bestaat al 28 jaar en levert vooral projectmeubilair in sectoren als horeca, hospitality en healthcare. Het Sittardse familiebedrijf Dols werd opgericht in 1948 en heeft met de broers Thijs en Dries Dols, de derde generatie aan het roer. Hun focus ligt vooral op complexe projecten voor kantoren en healthcare. Beide bedrijven werken al enkele jaren samen en zijn sterk complementair.

“Vandaar dat we al deze kwaliteiten gebundeld hebben in Dols C&P”, aldus Peter Jans. “Dit impliceert een aanzienlijke schaalvergroting voor het werkgebied in Zuid-Nederland en België. We kunnen nu ook beter inspelen op de ontwikkelingen in de inrichtingsmarkt en aanverwante sectoren. Op deze manier verankeren we onze positie en kunnen we samen verder groeien.”

Dols C&P heeft met de fusie een interne organisatie van 25 mensen en een omzet van 9 miljoen euro. De huidige bestuurders, Peter Jans, Thijs Dols en Dries Dols blijven gezamenlijk aan het roer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.