Nieuws Limburg C&P (Zutendaal) haalt groot order binnen

C&P (Zutendaal) haalt groot order binnen

C&P (Zutendaal) haalt groot order binnen

Peter Jans, zaakvoerder van meubilair-leverancier C&P uit Zutendaal, heeft goed nieuws. Zijn bedrijf mocht zopas een groot order afwerken voor het nieuwe internationale congrescentrum Elisabeth Center Antwerp (ECA) (voorheen de Koningin Elisabethzaal).

“Het is een prestigieus project waar heel wat bouwkundige en akoestische expertise kwam bij kijken”, aldus Peter Jans. “We zijn dan ook trots dat we een klein radertje mogen zijn in dit groot geheel. Met de concert- en conferentiezalen zet het ECA zich internationaal op de kaart. Om aan deze prestigieuze projecten te mogen meewerken, moet je een lang traject doorlopen waarin je de wensen van de architecten moet trachten te vervullen binnen de beschikbare budgetten. Het gaat dus om meer dan zomaar wat stoeltjes leveren. Je moet hiervoor tal van parameters in het oog houden: functionaliteit, flexibiliteit, esthetiek, kwaliteit… Er worden heel wat eisen gesteld aan dergelijk projectmeubilair.”

Uiteindelijk mocht C&P voor de inkleding van de multifunctionele conferentieruimtes meer dan 500 stoelen, 200 tafels en 50 hoge receptietafels voorzien. “En de klant is tevreden, want ze hebben nog een extra bestelling geplaatst van 50 hoge receptietafels”, klinkt het nog. C&P mocht voor dezelfde klant (KMDA) eerder al het meubilair leveren voor het restaurant en café van de Antwerpse Zoo (foto).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.