Nieuws Limburg Creatieve starters leren zakelijk aspect van ondernemen

Creatieve starters leren zakelijk aspect van ondernemen

Creatieve starters leren zakelijk aspect van ondernemen

Voka Limburg heeft de aftrap gegeven van een nieuw project dat creatieve starters in de sector van de mode en design begeleidt. De eerste sessie van Starters CreativeXchange was goed voor 13 deelnemers, die vooral hun kennis professioneel management willen uitdiepen. Niet alle creatievelingen zijn immers even sterk in het bedrijfsmatige, economische aspect van het ondernemen.

mode vokaTijdens het project doen starters aan de hand van infosessies en begeleidingstrajecten door experts uit de sector, inspiratie en concrete ervaring op om de volgende stap te kunnen zetten in de groei van hun bedrijf. Er worden ervaringen uitgewisseld en concrete vragen beantwoord over onder meer bedrijfsvoering, strategie, groeimodellen, financiering en het vermarkten van hun product.

Het uiteindelijke doel is deze starters op pad te zetten naar een professionele bedrijfsvoering zonder te moeten inboeten aan de creativiteit van hun producten.

In oktober starten gelijkaardige ateliers voor ondernemingen die in marketing en verkoop actief zijn.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.