Nieuws Limburg Creneau opent kantoor in Zuid-Afrika

Creneau opent kantoor in Zuid-Afrika

Creneau opent kantoor in Zuid-Afrika

Het Hasseltse interieur- en decoratiebedrijf Creneau heeft in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad een nieuw kantoor geopend. Nu de zuidelijke stad van de Tafelberg in 2014 zal fungeren als Design Capital, wil Creneau de kans niet laten liggen om er zelf prominent aanwezig te zijn.

“De ambitie is groot,” zegt General Manager Bart Canini. “We willen van ons kantoor een ontmoetingsforum maken voor ontwikkelaars, architecten en creatievelingen. Op die manier kunnen we mee kleur geven aan de snelle ontwikkelingen die in de regio plaatsvinden.” De vestiging zal worden aangestuurd door Karen Healey en Gary van der Watt, 2 interieurontwerpers. Zij zullen tegelijk ook vinger aan de pols houden voor opdrachten in Johannesburg en Durban. Creneau heeft vandaag al buitenlandse kantoren in Dubai, Sydney, Jakarta en Hong Kong.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.