Nieuws Limburg Crowdfunding gelukt: Peas vindt vaste stek Hasselt

Crowdfunding gelukt: Peas vindt vaste stek Hasselt

Crowdfunding gelukt: Peas vindt vaste stek Hasselt

Na een succesvolle crowdfunding-campagne begin dit jaar, hebben de plannen van Els Berx en Davy Rosiak om de eerste vegan dessertenwinkel in Hasselt te openen, definitief vorm gekregen. Op 12 juni zijn de deuren open gegaan…

“Met een aanbod van plantaardig gebak en desserts komen we tegemoet aan een sterk stijgende vraag van mensen die zowel meer plantaardig willen eten, als aan een groep van mensen die kampen met allergieën en intoleranties zoals lactose en koemelk”, zeggen Els en Davy. “Ons doel is desserts te maken voor iedereen, van vegan tot lekkerbek, maar wel altijd 100% plantaardig en waar mogelijk biologisch.”

Begin dit jaar lanceerde het koppel een crowdfunding-campagne omdat ze graag hun woning wilden ruilen voor een echte winkel met atelier. “We hebben de crowdfunding succesvol afgerond en met het geld de stap kunnen zetten. Dit dankzij het aanstekelijke enthousiasme van onze community, waardoor we ons extra gesterkt voelden om de stap naar een winkel op een leuke locatie te zetten.”

Els & Davy hebben ook een missie: We vinden het fijn op deze manier bij te dragen aan meer bewustwording rond plantaardig eten en communiceren ook regelmatig over de voordelen. Niet enkel voor jezelf, maar ook voor het milieu en minder dierenleed.”

Daarmee is de carrièreswitch voor het koppel nu echt een feit. Els was voordien communicatiemanager bij LRM, terwijl Davy zijn sporen (en centen) verdiende als salesmanager in de automotive. “Onze kracht ligt in het bundelen van onze sterke punten, we vullen elkaar zeer goed aan. Deze stap voelt heel goed aan. We zijn er klaar voor!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.