Nieuws Limburg Cubigo sluit groot contract af met de CM

Cubigo sluit groot contract af met de CM

Cubigo sluit groot contract af met de CM

Cubigo, het platform dat met allerlei technische snufjes ouderen moet helpen om langer in hun eigen huis te blijven wonen, heeft een mooi contract afgesloten met de Christelijke Mutualiteiten. De toepassing van Aristoco (bedrijf van Geert Houben, gevestigd op de Corda Campus), wordt geïntegreerd in de zorg-app die de CM heeft gelanceerd.

“De samenwerking is er gekomen omdat zowel in ons zorgplatform als in de CM-Zorgapp de mens centraal staat”, zegt Geert Houben, terwijl hij voor business meetings onderweg is naar San Francisco. “We hanteren allebei de filosofie dat zorg best georganiseerd wordt op maat van de persoon. Die staat in het middelpunt, en krijgt een ondersteunend netwerk om zich heen. Doordat Cubigo en CM de krachten bundelen kunnen diverse diensten eenvoudig en snel bij de mensen thuis worden gebracht.”

De twee partners hebben alvast een filmpje gemaakt over de samenwerking en wat dat concreet voor de zorgvrager inhoudt:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.