Nieuws Limburg Cynex maakt knappe filmjes over groeibedrijven

Cynex maakt knappe filmjes over groeibedrijven

Cynex maakt knappe filmjes over groeibedrijven

Het boekhoud- en advieskantoor Cynex uit Hasselt heeft in samenwerking met de Corda Campus de website groeiverhalen.be online gezet. Het platform brengt brengt videoportretten van ondernemers en hun groeiverhaal. “Er is vaak nieuws over startups, en dat is een goeie zaak, want er is nood aan meer ondernemers,” vindt Jeroen Meens van Cynex. “Maar voor iedere starter, zijn er vele anderen die rustig aan de weg bouwen en zo hun bedrijf laten groeien. Veelal buiten de spotlights. Die willen we graag, op een originele manier, positief onder de aandacht brengen.”

jeroen meensDat is nodig, vindt Meens. “Als ondernemer is groeien wellicht nog veel moeilijker dan starten. Na de start begint het immers pas. Dan is het aan de doorzetters, de groeiers. Hun verhalen, hun lessen, verdienen wat ons betreft meer dan ooit een plaats in de spotlights. Het geeft starters inzicht in wat komen gaat en inspireert anderen om door te zetten. Groeiverhalen is het platform om die verhalen te verzamelen, te delen, te inspireren.”

De bedoeling is om iedere maand een nieuw groeiverhaal te lanceren. Het eerste groeiverhaal is van MaMu Architects.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.