Nieuws Limburg Dag voor bedrijfsleiders die coach zoeken

Dag voor bedrijfsleiders die coach zoeken

Dag voor bedrijfsleiders die coach zoeken

Op 17 maart presenteren zich 18 coaches aan het ruime publiek, die allen een manier van begeleiding bieden om een persoon van punt A naar punt B te brengen. De focus van deze Coachday Limburg ligt op verandering, meer bepaald op de wens van bijvoorbeeld bedrijfsleiders om op een andere manier te gaan leidinggeven, andere gespreksvormen te gaan hanteren of om een andere houding aan te nemen. “Een coach heeft de technieken in huis om bij iemand dit proces van verandering in gang te zetten en samen een traject af te leggen dat tot dit resultaat moet leiden,” zegt Diane Keymolen van het organiserende Keymolen Coaching. “Elke coach is daarbij anders. Sommigen zweren bij een meer filosofische of zelfs spirituele aanpak, terwijl andere eerder harde, zakelijke argumenten in de strijd voor overtuiging zullen gooien. Tijdens zo’n Coachday is het ideaal om coaches te leren kennen die perfect passen bij de verwachtingen van de bedrijfsleiders of managers.”

De Coachday Limburg, op 17 maart van 12u tot 18u30 in Officenter Hasselt, heeft 18 workshops op het programma. Die kunnen telkens aan slechts 10 euro worden bijgewoond. Voorts zijn er ook 1-op-1-consultaties, waarbij voor dezelfde prijs met één van de coaches een persoonlijk gesprek kan gestart worden. “Deze keer zijn er 3 thema’s die worden uitgediept, met name de communicatie tussen 2 groepen, de persoonlijke groei van een medewerker of bedrijfsleider en tot slot de oriëntatie in de ontwikkeling van een loopbaan,” besluit Diane Keymolen, die het initiatief ook in de andere provincies op de kaart wil zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.