Nieuws Limburg Dakwerker eerste klant Bilzense KMO-zone

Dakwerker eerste klant Bilzense KMO-zone

Dakwerker eerste klant Bilzense KMO-zone

De eerste investeerder van de nieuwe KMO-zonde Spelver II in Bilzen is bekend: de bvba Meers Patrick, die schrijn- en dakwerken uitvoert, verhuist door plaatsgebrek vanuit deelgemeente Eigenbilzen naar het nieuwe bedrijventerrein. Er wordt een nieuwe bedrijfshal met toonzaal gebouwd en meteen ook geïnvesteerd in nieuwe machines. De KMO stelt vandaag 15 mensen tewerk, maar wil op termijn nog zeker 5 mensen bijkomend aanwerven.

meers patrickHet stadsbestuur van Bilzen wil in deze zone ruimte bieden voor KMO’s die in totaal zo’n 150 tot 200 mensen zullen tewerkstellen. Er wordt vooral gemikt op jonge groeibedrijven die omwille van plaatsgebrek toe zijn aan de volgende fase in hun ontwikkeling. Van de 28 percelen zijn er inmiddels al 23 toegekend. Ook zij zullen weldra de bouwwerkzaamheden op Spelver II aanvatten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.