Nieuws Limburg Damhert beste leverancier van supermarktketens

Damhert beste leverancier van supermarktketens

Damhert beste leverancier van supermarktketens

En dan sta je daar tussen merken als Coca-Cola, Red Bull, Unilever, Heinz, AB Inbev of Nestlé… Damhert Nutrition uit Heusden-Zolder is door inkopers van supermarktorganisaties verkozen tot Gouden Partner. In een enquête, georganiseerd door de Nederlandse Levensmiddelenkrant, geven de winkelverantwoordelijken aan welke leveranciers het best scoren op vlak van omzetprestatie, meedenken over het assortiment, rendementsbijdrage en het succes van introducties.

Innovatieheld Grete Remen van DamhertDamhert, het bedrijf van Grete Remen, was de allerbeste, met een topscore op 3 van de 4 criteria.
“Daar mogen we heel fier op zijn,” zegt Grete Remen. “Het doet plezier ons te kunnen meten met grote, internationale topmerken en zelfs dan als winnaar uit de bus te komen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.