Nieuws Limburg Danny Vanderhoven stopt met sterrenzaak in Maasmechelen

Danny Vanderhoven stopt met sterrenzaak in Maasmechelen

Danny Vanderhoven stopt met sterrenzaak in Maasmechelen

Chef-kok Danny Vanderhoven stopt met zijn gelijknamige sterrenrestaurant Danny (één Michelinster) in Maasmechelen. Vanderhoven geeft er de brui aan “omdat hij niet langer op dezelfde golflengte zit” met de eigenaar van Hotel Terhills (de groep Different Hotels van ondernemer Peter Geurden), waarin zijn sterrenzaak is ondergebracht.

“Het restaurant blijft nog tot eind juni open, maar ik voer nu al volop gesprekken om mijn zaak verder te zetten op een andere locatie”, zegt Vanderhoven in Het Belang van Limburg. “Zo heb ik een mooi pand in Hasselt op het oog. Er is dus geen sprake van dat ik mijn koksmuts aan de haak hang. Deze zomer ga ik wat rust nemen. Ik trek wel met mijn nevenprojecten zoals de Bakfrietfiets, de Bakburgerfiets, de Bakbubbelbrommer en de DannyDog naar tuin-, foodtruck- en andere feesten. Zo kan ik deze projecten nu wat meer aandacht geven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.