Nieuws Limburg Danscafé heropent met nieuwe uitbaters

Danscafé heropent met nieuwe uitbaters

Danscafé heropent met nieuwe uitbaters

Na zowat 3 jaar van leegstand volgt nu zaterdag het officiële heropeningsfeest van het Truiense danscafé Cohibar. De nieuwe uitbaters Anneleen Drillieux en Brandon Willems zijn vastberaden om van de Cohibar opnieuw dé place to be te maken voor jongeren die in eigen streek memorabele avonden willen beleven.

De Cohibar heeft een facelift ondergaan en is helemaal klaar om zoals in de gloriedagen, een trouw publiek van feestende jongeren te ontvangen. “We hebben zelf mooie herinneringen aan de avonden in de Cohibar en gaan nu met thema-avonden, een after work en een live DJ het uitgangsleven in Sint-Truiden opnieuw laten bruisen”, aldus Anneleen en Brandon aan TruiensNieuws.

Na een rustige soft-opening, de afgelopen weken, volgt nu zaterdag de grote relance. “Overdag mikken we op een iets ouder publiek dat een koffietje of pintje komt drinken”, aldus nog de uitbaters. “’s Avonds en vooral in de weekends is het dan aan de jongvolwassenen, met een aanbod van diverse bieren, cocktails en jenevers. Maar ook kleine snacks zullen aan de lopende band worden geserveerd.”

Achteraan de zaak komt nog een overdekt en verwarmd terras. “En als het weer wat warmer wordt, zorgen we voor tropische avonden rond de Ofyr-barbecue”, besluit het ondernemende koppel.

Reageer op dit bericht

Reacties

Jan K. 2023-01-25 07:42:59

We wensen jullie een succesvolle start en een gezellige toeloop van klanten. Mvg.Jan

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.