Nieuws Limburg Dansen tijdens een uurtje lunchpauze

Dansen tijdens een uurtje lunchpauze

Dansen tijdens een uurtje lunchpauze

Lunch Beats is een gloednieuw lunchconcept dat vrijdag in Hasselt voor het eerst wordt uitgeprobeerd. In KAAI 16 kunnen bezoekers op welgeteld 1 uur tijd een gezonde lunch veroberen én een feestje bouwen op de vette beats die een DJ er zal loslaten. “Het succes van dit concept in het buitenland bewijst dat mensen ook tijdens de middagpauze behoefte hebben om helemaal het hoofd leeg te maken,” zegt Dirk Decoster, initiatiefnemer van Lunch Beats. “Een stevige, gezonde hap, een heerlijk (niet-alcoholoisch) drankje en daarna dansen op de leukste beats… Meer is er niet nodig om Limburg écht te laten pauzeren. We zijn er zeker van dat dit de productiviteit alleen maar ten goede zal komen.”

lunch beats hasseltHet is Eventbureau One Way Events dat instaat voor de totaalorganisatie, terwijl cateringbedrijf Woppas de inwendige mens versterkt. Lunch Beats zal voortaan tweemaandelijks plaatsvinden in KAAI 16. Het feestje barst los om 12 uur, zodat om 13 uur de spots worden gedooft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.