Nieuws Limburg DataSense gaat maal twee: groei kent geen grenzen

DataSense gaat maal twee: groei kent geen grenzen

DataSense gaat maal twee: groei kent geen grenzen

Pas opgericht in 2017 telt het data-adviesbureau DataSense nu al 60 medewerkers. En de Corda-bewoner blijft hard gaan. Managing Director Bart Gielen kondigde zopas aan dat de bedrijfsoppervlakte wordt verdubbeld om de instroom aan nieuwe medewerkers te faciliteren.

DataSense heeft niet alleen een vestiging in Hasselt, maar ook in Gent en Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in de analyse van data en doet dat gezien de pijlsnelle evolutie, bijzonder goed. Intussen telt DataSense al 60 medewerkers, en dat zijn er veel te veel voor de huidige ruimte op de Corda Campus. Managing Partner Bart Gielen had op de nieuwjaarsreceptie van zijn bedrijf dan ook goed nieuws voor het team: de kantoorruimte op de Corda Campus zal nog dit jaar in oppervlakte verdubbelen. “Hierdoor kunnen de groeiambities, maar ook onze evenementen zoals de DataTalks-meetups, nog beter gefaciliteerd worden”, zegt Gielen.

Intussen wordt volop uitgekeken naar de versterking van de groep. “We zijn inderdaad voortdurend op zoek naar data-experten, gaande van analisten, architecten en engineers, tot visualisatie-experten en scientists”, aldus nog Bart Gielen. “Wie er zin in heeft: zij komen terecht in een gedreven team dat zich inspireert op het principe ‘work hard, play harder’. Want naast performance wordt er bij DataSense hard ingezet op een fijne groepssfeer en ontspanning op de werkvloer”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.