Nieuws Limburg D&D Accountants sluit aan bij groep Foederer

D&D Accountants sluit aan bij groep Foederer

D&D Accountants sluit aan bij groep Foederer

D&D Accountants uit Herk-de-Stad gaat vanaf 1 januari 2018 de krachten bundelen met sectorgenoot Foederer DFK (Hasselt, Bree, Peer en Sint-Truiden). Hierdoor ontstaat een groep met 92 medewerkers.

“Een doorgedreven digitalisering en een steeds sneller wijzigende regelgeving maakt een een voldoende schaalgrootte belangrijk”, aldus Christophe Duyckaerts en Jean-Paul Duyckaerts van D&D. “Wij zijn daarom ervan overtuigd dat wij met Foederer DFK de juiste partner hebben gevonden om dit samen waar te maken.”

“Ook wij geloven rotsvast in de win-win die ontstaat door deze samenwerking”, aldus Stijn Verjans, Managing Partner bij Foederer DFK. “Doorslaggevend in onze beslissing was dat D&D net als wij heel dicht bij de cliënten staan.”

Door deze operatie sluiten de 8 medewerkers van D&D op 1 januari aan bij Foederer DFK en zal de groep bestaan uit 92 medewerkers (inclusief de alliantie met Reynders & Co in Sint-Truiden).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.