Nieuws Limburg Dé achtergrondverhalen van de Limburgse economie!

Dé achtergrondverhalen van de Limburgse economie!

Dé achtergrondverhalen van de Limburgse economie!

Jawel, na een lange vakantie is er een nieuwe lading leesvoer voor ‘de lange afstand’ gearriveerd! Het nieuwe digitale magazine van Made in Limburg is (nog altijd gratis en voor niks) te lezen via deze link of te downloaden via de app.

Wat staat er in dat u niet mag missen (de link naar ieder artikel staat in de tekst):

– De CEO Binnenstebuiten is Patrick Nijs van Vasco, die door Jos Vaessen werd binnengehaald om een grondige transformatie in het verwarmingsbedrijf door te voeren.

– September was een drukke nieuwsmaand. De top 5 van de meest gelezen artikels kunt u vinden via deze link.

– Het leven is geen ponykamp… Dat zakelijk succes altijd gepaard gaat met vallen en opstaan, weet Dennis Vangeneugden van Nurama als geen ander. Zijn verhaal leest u hier.

– Zijn er nu in Limburg gemiddeld meer werklozen dan elders in Vlaanderen? Loopt het verschil terug of juist niet? Dat staat allemaal in deze grafiek.

– Meer dan 100 mensen verloren onlangs hun job in de energiecentrale van Langerlo. De politiek en malafide investeerders wisten de centrale te kelderen. Hoe dan kon, leest u in deze ‘spraakmakende’ reportage.

Leon Vaessen zag enkele jaren geleden zijn bedrijf op de fles gaan. De grote schuldige komt nu naar boven: de bouwheer van de gevangenis van Hasselt. Leon Vaessen doet het verhaal en verklapt hoe hij tegenwoordig zijn tijd doorbrengt.

– Onze fotograaf trok op pad met een grote geheugenkaart en schoot die vol tijdens de ondernemerswedstrijd tussen KRC Genk en STVV. Wie deed mee, wie maakte de meest elegante uitschuivers en wie haalde de beker binnen? Dat ziet u hier.

– In de rubriek De Toekomstdenker hebben we het deze keer over het beroep van accountant en fiscalist. Bart Vandeloo van Fineko heeft zijn idee over hoe het er weldra aan toe zal gaan in de sector.

– We wisten het zelf niet toen we hem belden, maar Frederic Hufkens is dé grote baas van AS Adventure. De Hasselaar woont al 25 jaar in Londen en stuurt van daar uit meer dan 4.000 medewerkers aan: hij is onze Limburgse expat.

U ligt wakker van... uw marketingbudget? Hellinx Printing heeft een oplossing gevonden om de prijzen laag te houden en toch kwaliteit te leveren. Niet evident in deze sector. Hoe en wat, dat leest u hier.

– We zoomen telkens in op een bijzonder product waarvan u allicht niet wist dat het in Limburg wordt gemaakt. Deze keer is het de Tythus, een unieke drone die aan een kabel hangt. Europese toptechnologie, Made in Limburg!

– Weet u soms ook niet goed welke koerierdienst nu het best voor uw bedrijf is? Wij bekeken enkele grote spelers en sommen de voor- en nadelen voor u op: voor u getest!

– Tot slot nog onze maandelijkse column…. Niet voor gevoelige vrouwenzielen!

Deze dikke boterham moet u een maand zoet houden… Eind oktober zijn we er met de volgende editie! (PS: alle vorige nummers kan u teruglezen in ons archief door gewoon even naar beneden te scrollen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.