Nieuws Limburg De Boer helpt Veolia uit de nood

De Boer helpt Veolia uit de nood

De Boer helpt Veolia uit de nood

De Boer Tenten, gespecialiseerd in tijdelijke accommodatie, heeft op de terreinen van Veolia in Houthalen een tijdelijke structuur gebouwd voor afvalverwerking.

Veolia werd in de zomer van vorig jaar getroffen door een brand, die een volledige loods voor de opslag van afval in de as legde. Door de brand ontstond een acuut tekort aan ruimte voor de opslag en verwerking van afval.

Veolia riep de hulp in van De Boer Tenten in Bree, gespecialiseerd in tijdelijke accommodatie voor onder meer evenementen, opslag, bagage-afhandeling en supermarkten.

De Boer bouwde voor Veolia een zogenoemde Jumbo-structuur, goed voor een oppervlakte van 2.200 vierkante meter. Daardoor kan de afvalverwerking bij Veolia weer normaal verlopen. Het bouwwerk zal dienst doen tot het nieuwe gebouw van Veolia klaar is.

G.C.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.