Nieuws Limburg De Boskar niet failliet, 10 andere firma’s wel

De Boskar niet failliet, 10 andere firma’s wel

De Boskar niet failliet, 10 andere firma’s wel

In Peer is de vennootschap cvba De Boskar 1773 failliet verklaard. Het gaat echter niet om de uitbating van het hotel dat dezelfde naam heeft. “Het bedrijf in faling is een oude vennootschap van de vorige eigenaars,” preciseert Cihan Alacaoglu, die vandaag het prachtig gerestaureerde historische pand uitbaat. “We hebben de zaak in 2012 overgenomen en sindsdien altijd een heel goede bezetting gehad. Er is dus geen sprake van een faillissement bij ons. Maar het is natuurlijk wel jammer van de naamsverwarring.”

Andere ondernemingen die donderdag wel failliet werden verklaard zijn: Ak-Mis (Heusden-Zolder), Edwin Hofmans (Halen), European Food Group (Hamont-Achel), Ably (Lommel), Johan Noukens (Hamont-Achel), Wendy GLC (Heusden-Zolder), Pellens (Overpelt), TPS (Koersel-Beringen) Hucha (Lommel) en Vloer- en Tegelwerken Bruijnaers en Zonen (Hamont-Achel).

De curator is Vincent Geeraert (Hasselt). Schuldvorderingen moeten voor 3 mei aan hem worden bezorgd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.