Nieuws Limburg De Ceuster laat Limburg links liggen (afin, rechts in feite)

De Ceuster laat Limburg links liggen (afin, rechts in feite)

De Ceuster laat Limburg links liggen (afin, rechts in feite)

Omdat Geel centraler ligt dan Lommel, verhuist kranenbedrijf De Ceuster in januari naar een nieuwe uitvalsbasis. Zaakvoerder Davy De Ceuster heeft 2,5 hectare bedrijventerrein gekocht van het voormalige Aannemingen Janssen en zal daar de verdere groeiplannen uitrollen.

“De verhuizing is noodzakelijk om de verdere groei en ontwikkeling van de verkoop, verhuur en service van bouwkranen te continueren”, aldus De Ceuster. “Beide locaties in Lommel zijn te klein geworden, maar dat is niet onze enige drijfveer. In Geel kunnen we onze ateliers efficiënter inrichten en ons voorraadbeheer optimaliseren. De nieuwe locatie ligt vlakbij het op- en afrittencomplex van de E313, tussen Antwerpen en Hasselt. Een interne studie wees uit dat 80 % van onze vrachtwagens elke dag die opritten neemt om onze klanten te bedienen. Naast een verhoogde efficiëntie en groei, besparen we hierdoor ook op brandstofkosten en verliezen we geen tijd op de befaamde Noord-Zuidverbinding. Geel ligt nu éénmaal centraler dan Lommel, waardoor we straks makkelijker onze meest actieve regio’s Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Wallonië kunnen bedienen, enmet onze bouwkranen ook sneller in Brussel, Oost- en West-Vlaanderen zijn.”

Met de verhuis en de aankoop van de nieuwe locatie investeert het bedrijf, dat vandaag bestaat uit 25 vaste medewerkers en enkele freelancers, een bedrag van meer dan 10 miljoen euro. Het is de derde en grootste investering van het bedrijf op korte tijd. Eerder werd het vrachtwagenpark verder vernieuwd en vergroend, en de verhuurvloot verder uitgebouwd. Klaar dus voor een nieuwe start!

Reageer op dit bericht

Reacties

Monique H. 2022-11-18 07:44:08

Proficiat Davy en veel succes

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.