Nieuws Limburg De Gouden Baksteen gaat naar Cedubo

De Gouden Baksteen gaat naar Cedubo

De Gouden Baksteen gaat naar Cedubo

De Gouden Baksteen, één van de belangrijkste onderscheidingen in de Vlaamse bouwsector, gaat dit jaar naar het Centrum Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder. Een verrassing, want meestal is deze prijs weggelegd voor een politicus die zich het voorbije jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de sector. De selectie gebeurt door een vakjury van aannemers, architecten, bouwmaterialenfabrikanten en vertegenwoordigers van de vakpers. In de Zuiderkroon in Antwerpen kwam vrijdagavond dus een verrassing van formaat uit de bus. Het provinciale informatie- en coördinatiecentrum voor duurzaam bouwen en verbouwen Heusden-Zolder, wist de hoofdprijs 2012 weg te kapen.

CeduboCedubo is gelegen in de voormalige badzaal op de mijnsite te Heusden-Zolder. De hoofdtaak bestaat erin om niet alleen een breed publiek op een onafhankelijke manier te sensibiliseren en te informeren over duurzaam bouwen en energievriendelijk wonen, maar ook om steun en advies te verlenen aan bedrijven en overheidsinstanties. Cedubo heeft ook een ruim aanbod voor het onderwijs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.