Nieuws Limburg De Gouden Lineaal tekent eigen verbouwing

De Gouden Lineaal tekent eigen verbouwing

De Gouden Lineaal tekent eigen verbouwing

Het relatief jonge architectenbureau De Gouden Lineaal uit Genk heeft zopas zijn intrek genomen in een nieuw bedrijfsgebouw. Een architect voor de verbouwing van het leegstaande handelspand met bovenliggend appartement, was snel gevonden… De ruimtes werden allemaal opengebroken om plaats maken voor bureau’s, vergaderzalen en een ontvangstruimte. Eyecatcher is de groene gietvloer, die overal in het pand aanwezig is.

Partners-vennoten Bart Coenegrachts, Raf Snoekx, Jan Thys en Frank Vanden Ecker zetten hiermee een nieuwe stap in de snelle groei die het bedrijf doormaakt. In het orderboekje staan ontwerpen voor particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, openbare voorzieningen en stedebouwkundige inplantingen. Er werken momenteel een tiental mensen voor De Gouden Lineaal.

(met dank aan www.architectura.be)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.