Nieuws Limburg De Griekse Frituur en O Geros versmelten tot één familiezaak

De Griekse Frituur en O Geros versmelten tot één familiezaak

De Griekse Frituur en O Geros versmelten tot één familiezaak

De familie Nelles uit Genk haalt de ondernemersbanden nog hechter aan. Waar papa Marcel en dochter Sari tot voor kort De Griekse Frituur runden, en mama Mariane en dochter Vallina ernaast het restaurant O Geros onder hun hoede hadden, gaat het gezin nu heel bewust voor één grote familiezaak. Met keuze tussen ‘eat in’ en ‘take out’.

“Dit voelt voor ons als een logische volgende stap in ons groeiverhaal”, zegt Mariane. “Een verhaal dat begon in 1974 bij mijn ouders Nico en Anna en sinds 1980 op Vennestraat 1 verteld wordt. De Griekse Frituur en O Geros zijn één grote ruimte geworden, waarbij we aparte ingangen hebben voor wie bij ons blijft eten en voor wie gerechten komt afhalen. We staan met één team in de zaak nu. Een hereniging van het gezin, zou je kunnen zeggen!”

“We combineren Anna’s style (de gerechten van De Griekse Frituur) met de verfijnde klassiekers in O Geros-style. Kwaliteitsvolle ingrediënten zijn voor ons altijd de basis geweest en dat blijft zo. En we nemen nog een andere succesformule mee: het cadeautjesarrangement, waarbij iemand tijdens een maaltijd meerdere keren verrast wordt met culinaire geschenken. We hebben trouwens ook cadeaupakketten samengesteld met Griekse lekkernijen en gaan in de nabije toekomst nog heel wat andere ideeën uitrollen. We zijn een creatieve ondernemende familie en spelen graag in op culinaire trends. Een horecazaak moet evolueren, net zoals elk bedrijf. Zo blijft het voor ons ook boeiend. Zelf heb ik enkele jaren geleden het kookboek De keuken van Yaya uitgebracht. En Vallina zette haar schouders onder Vallina’s Gin. We zitten hier nooit stil!”

Sari besluit: “Het familiale karakter van onze zaak is altijd heel belangrijk geweest. Mensen komen niet alleen naar ons voor het lekkere eten, maar ook voor het warme, gastvrije onthaal. Als gasten zeggen dat ze zich thuis voelen bij ons, is dat het mooiste compliment. Nu we met het hele gezin samen in de zaak staan, wordt dat gevoel alleen maar sterker. En ja, strubbelingen zullen er onvermijdelijk zijn. Er bestaat zoiets als Grieks temperament, hè. Maar we zijn naast een gezin ook een geolied team met veel ervaring. We geloven allemaal heel sterk in dit verhaal!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer