Nieuws Limburg De Kimpe is nieuwe manager voor VKW Limburg

De Kimpe is nieuwe manager voor VKW Limburg

De Kimpe is nieuwe manager voor VKW Limburg

VKW Limburg heeft zijn managementteam versterkt met het aantrekken van Frederiek De Kimpe. De 32-jarige licenciaat in de economische wetenschappen werkte eerder voor Colruyt en de Vlaamse Confederatie Bouw. Hij wordt aangesteld als Manager Degelijk Ondernemen.

Frederiek De Kimpe.

Daarbij zal Frederiek de cel Belangenverdediging versterken en zich richten op studiewerk, standpuntbepaling, opvolging van belangendossiers van leden en de verdere invulling van de rol van ‘degelijk ondernemen’. Tot zijn takenpakket behoren verder ondermeer de opvolging van werkgroepen en ondernemersclubs.

 

Jos Stalmans, gedelegeerd bestuurder: “Met deze aanwerving willen we verder proactief inspelen op de duidelijk gestegen vraag naar ondersteuning bij onze leden-bedrijven. En willen we ons, naast ontmoetingsplaats en belangenverdediger, nog meer profileren als organisatie waar professionaliteit van (familiaal) ondernemen, innovatie, duurzaamheid, ethiek en waardecreatie centraal staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.