Nieuws Limburg De MA van André Knaepen gaat lopen met prijs

De MA van André Knaepen gaat lopen met prijs

De MA van André Knaepen gaat lopen met prijs

Bij Cegeka rollen ze de rode loper uit voor hun Management Assistant (MA) Griet Vanrijkel. Zij werd tijdens de Management Assistant Day van Voka Limburg uitgeroepen tot Management Assistant van het Jaar. “Ze is onvermoeibaar en altijd het zonnetje in huis”, zegt Yin Oei, Country Manager van Cegeka België.

“Griet is van alle markten thuis en een spilfiguur binnen de organisatie”, zo motiveerde de jury haar winnaarskeuze. “Ze is moeilijk in één bepaald vakje te plaatsen en enorm flexibel. Een échte kameleon en zo moet een Management Assistant zijn.”

Yin Oei bevestigt die mooie woorden: “Griet is de steun en toeverlaat van onze CEO André Knaepen. Als vertrouwenspersoon van menig manager is ze de lijm van Cegeka. Ze weet mensen te verbinden. Griet cijfert zichzelf steeds weg en staat onvermoeibaar voor iedereen klaar. Ze is het zonnetje in huize Cegeka!”

Griet Vanrijkel ontving haar prijs in restaurant Slagmolen uit handen van Voka-voorzitter Francis Wanten. Die had ook een mooi aandenken voor de andere genomineerden: Karolien Achten (A&B Accountants), Nathalie Cilissen (Van Havermaet), Petra Vandebriel (Holiday Inn) en Ruth Wysmans (Bewel).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.