Nieuws Limburg De Praeters: eerste in België

De Praeters: eerste in België

De Praeters: eerste in België

Podcasts zijn hipper dan hip. Dat weten Limburgers Koen Eykens, Pieter-Jan Theunis en Thomas Vangeel als de besten. Met hun start-up De Praeters richten ze zich als eerste in ons land specifiek op de opname en productie van podcasts voor bedrijven. “Het enige wat je moet doen, is praeten”, aldus het trio.

Podcast zijn wereldwijd een enorm succes. Niet verwonderlijk dus dat steeds meer bedrijven interesse hebben om hun eigen podcast te starten. “Het is een nieuwe manier om je doelpubliek te bereiken en je expertise met hen te delen”, vertelt Koen Eykens, de marketingverantwoordelijke van De Praeters. “Bovendien is een podcast heel wat toegankelijker dan vele andere media. In de auto, tijdens het tuinieren of op het toilet: je kan altijd naar een podcast luisteren. Dat is erg handig.”

De mannen van De Praeters leveren een uniek concept aan in België. En dat is ook terug te zien in hun verhaal. De oprichters zijn drie vrienden, de drie ‘gebroeders’ De Praeters die als hobby begonnen als radiopresentator en daar samen tot dit idee kwamen. Pieter-Jan, de audio expert van De Praeters: “Na 62 afleveringen op Radio Benelux, wisten we het. Dit is wat we willen doen. Mensen blij maken en een lach op hun gezicht toveren.”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.