Nieuws De vennootschap als motor voor de opbouw van je privévermogen

De vennootschap als motor voor de opbouw van je privévermogen

De vennootschap als motor voor de opbouw van je privévermogen

Als gespecialiseerde bank voor ondernemers en vrije beroepen staat Bank J.Van Breda & C° haar klanten bij in de systematische opbouw, het beheer en de bescherming van hun vermogen. Levenslang. Professioneel én privé. “We gaan voor een totaalaanpak die start bij de professionele activiteit als motor voor het privévermogen”, vertellen Dominiek Delobel en Johan Boes, experten bij Van Breda Advisory.

Dominiek Delobel: “Elke dag adviseren we ondernemers en vrije beroepen. We kennen hun leefwereld door en door. Net omwille van onze focus op deze doelgroep en onze jarenlange expertise kunnen we hen gespecialiseerd en persoonlijk advies geven bij al hun financiële vragen. Zo helpen we hen telkens weer bij het maken van de juiste financiële keuzes.”

“We analyseren hun situatie, bepalen samen hun doelstellingen op lange termijn en adviseren bij financiële vraagstukken. Zo creëren wij voor elke klant het inzicht dat nodig is om de juiste financiële knopen door te hakken en kan de klant zich met de nodige gemoedsrust focussen op wat écht belangrijk is: hun ambities, hun professionele activiteit én hun gezin.”

Gespecialiseerd advies

Johan Boes: “Van Breda Advisory gaat voor gespecialiseerd advies. Wij onderscheiden ons met een hoogst persoonlijke aanpak en bekijken het totaalvermogen. We begeleiden klanten graag bij de aankoop van vastgoed, de overdracht van hun onderneming en hun successieplanning. Samen zorgen we ervoor dat de vennootschap de motor wordt voor de opbouw van hun privévermogen.”

Evenwicht tussen privé en professioneel

Dominiek Delobel: “Het bewaren van evenwicht tussen professioneel en privé blijft een grote uitdaging. Een rijke vennootschap met een arme ondernemer, daar heeft niemand iets aan. Een gezonde vennootschap daarentegen creëert de ruimte om te groeien maar ook om haar zaakvoerder(s) hiervoor gepast te vergoeden.”

“Samen met de klant bekijken we hoe we de beroepsinkomsten best verdelen in een vennootschapsstructuur en hoe we die uiteindelijk naar de privé kunnen overhevelen. Wij gaan niet louter voor het fiscale voordeel bij die herverdeling maar optimaliseren de vermogensstroom volgens de specifieke behoeften van de klant.”

Maatwerk als prioriteit

Johan Boes: “Ook nu is maatwerk in functie van de persoonlijke situatie van de klant onze absolute prioriteit. Elke situatie is uniek. Elke optie heeft andere fiscale en financiële implicaties. Dat weten we als geen ander.”

“Daarom bekijken we per klant hoe we een gezond evenwicht kunnen vinden tussen de verschillende mogelijkheden zoals loon, dividend, groepsverzekering en meer. Bijkomend kennen we ook de familiale omstandigheden van onze klanten waardoor we ons advies ook breder kunnen bekijken en op vlak van successieplanning of eindeloopbaan gericht advies kunnen geven.”

Bank Van Breda & C° helpt klanten de juiste financiële keuzes maken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.