Nieuws Limburg De Witte en Maurissen nemen starter onder de vleugels

De Witte en Maurissen nemen starter onder de vleugels

De Witte en Maurissen nemen starter onder de vleugels

Thibaut Nivelles, zaakvoerder van de Hasseltse start-up Homeweb, heeft met investeerder Bart De Witte (De Witte Communicatie) en adviseur Jan Maurissen (Van Havermaet) vers bloed en kapitaal binnengehaald. Dit moet de groei faciliteren van de app die Homeweb heeft ontwikkeld om de renovatiekosten van woningen te berekenen.

Homeweb ontwikkelde een app, bestemd voor vastgoedmakelaars die kandidaat-kopers begeleiden in het aankoopproces van een woning. Met de toepassing kan (o.a.) een schatting worden gemaakt van de kosten die voor renovatiewerken moeten gemaakt worden. Op die manier krijgen potentiële kopers meteen een correct beeld van investering die nodig is.

Als deelnemer aan het Bryo-programma voor scale-ups bij Voka Limburg, kreeg Thibaut Nivelles de kans om zijn toepassing te pitchen voor de raad van bestuur van Voka. Na de presentatie werd hij op de schouders getikt door Bart De Witte, die graag wou investeren in het jonge bedrijf. De Witte heeft na de verkoop van zijn bouwgerelateerde uitgaven Livios.be en Verstandig Bouwen wat meer tijd om zijn kennis, ervaring en middelen te investeren in de begeleiding van veelbelovende ondernemers. Jan Maurissen van Van Havermaet ziet ook heil in het project, en treedt toe tot de raad van advies bij Homeweb.

Thibaut Nivelles is heel tevreden met zowel de financiële ondersteuning als het advies en de begeleiding. “Hiermee hebben we een stevig fundament voor onze verdere groei”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.